Dilluns, 24 juny 2024
IniciDEPENDÈNCIAAsisted crea la primera acadèmia impulsada per una entitat social per formar...

Asisted crea la primera acadèmia impulsada per una entitat social per formar al seu personal d’atenció domiciliària

Asisted Academy es un programa de formació online i presencial per millorar la qualitat de vida d’assistents i assistits

asisted acadèmia atenció domiciliària
Les famílies demanden serveis professionalitzats // Foto: Asisted

Asisted, associació d’assistència domiciliària amb més de 40 anys d’experiència, llança la seva pròpia acadèmia de formació per al seu equip d’assistents de persones grans o dependents. Amb aquesta iniciativa, Asisted Academy es converteix en la primera acadèmia impulsada per una entitat social.

El programa d’Asisted Academy combina la modalitat en línia i presencial per formar a tot el personal de l’entitat amb els valors i la metodologia de l’entitat, així com eines i coneixements especialitzats que contribueixin a la millora dels seus serveis i a una major preparació dels assistents.

Amb aquesta iniciativa, Asisted busca millorar la qualitat de vida tant de les persones assistides com les dels seus familiars, avançant cap a un model d’atenció social integral, més pròxim, preventiu, comunitari i eficaç.

El programa d’Asisted Academy, que compta amb una certificació pròpia homologable a la formació reglada, es divideix en dos mòduls: el primer està centrat en donar a conèixer valors com l’ètica, la dignitat o la integritat, que formen l’eix central de l’activitat d’Asisted; mentre que en el segon s’impartiran tècniques per a l’assistència de persones dependents. Aquest mòdul està centrat en adquirir els coneixements necessaris de l’àmbit sociosanitari, aplicant estratègies i procediments adequats per a millorar l’autonomia personal.

PUBLICITAT

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content