Dilluns, 19 abril 2021
spot_img
IniciDiscapacitatAsem Catalunya presenta dos candidats a les eleccions del Consell Rector de...

Asem Catalunya presenta dos candidats a les eleccions del Consell Rector de l’IMPD de Barcelona

César León i Leticia Esporrin formen part d’una candidatura conjunta amb Aspaym i No Somos Invisibles

leticia esporrin i cesar leon
Leticia Esporrin i César León volen defensar el col·lectiu a la ciutat de Barcelona // Foto: ASEM Catalunya

Asem Catalunya presenta dos candidats a les pròximes eleccions del Consell Rector de l’Institut Municipal de les Persones amb Discapacitat de l’Ajuntament de Barcelona, que queden englobats en una candidatura conjunta de l’àmbit de la discapacitat física amb Aspaym i No Somos Invisibles. Les dues persones candidates són César León, com a número 1, i Leticia Esporrin, que va com a número 4 de la candidatura.

Banner Aflorem 300x600_3

César León, és un home de 46 anys amb discapacitat física. Ha desenvolupat la seva vida laboral com llevadora a l’Institut Català de la Salut dins de el programa d’assistència sexual i reproductiva PASSIR Badalona, ​​així com llevadora assistencial en nombroses sales de part de la província de Barcelona durant 20 anys. També ha estat el referent del programa de sexualitat de el Departament de Salut del 2010 a 2015, encarregant tant de l’atenció directa dels serveis de “Tardes joves” de l’ICS com de l’atenció en línia als i les joves en matèria de sexualitat, i la coordinació de la formació. D’altra banda, ha tingut l’oportunitat de formar part de l’òrgan paritari de polítiques d’igualtat de la secretaria general de Funció Pública, representant als funcionaris amb discapacitat durant els anys 2010-2013. Finalment, ha estat elegit representant de les llevadores de la regió sanitària metropolitana Nord de l’ICS durant el període 2010-2014.

L’altra candidata que presenta ASEM Catalunya és Leticia Esporrin, una dona de 61 anys, infermera amb l’especialitat en Geriatria i Màster en administració i gestió d’infermeria, que al llarg de la seva carrera ha anat fent formació continuada. Ha desenvolupat la seva vida professional durant gairebé 40 anys en l’àmbit de la geriatria, com a infermera supervisora ​​d’infermeria i responsable d’Hostaleria de l’hospital. Té experiència en l’atenció a persones vulnerables, treball en equip i gestió de recursos. Fa dos anys, a causa de l’evolució de la seva malaltia, li van donar la incapacitat laboral i va haver de deixar la feina a l’hospital. Es presenta com una persona seriosa, pragmàtica, accessible i amb ganes de treballar en equip, que pot aportar la seva experiència, il·lusió i coneixements a aquest projecte.

Tots dos formen part de la candidatura conjunta “Els nostres drets, la nostra prioritat. Per una Barcelona per a tothom!” que es presenta a les eleccions amb un ampli programa per defensar els interessos de les persones amb discapacitat física a la ciutat de Barcelona.

ARC Soluciones publi

OFERTA 5è ANIVERSARI !!!

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER DIÀRIA PER NOMÉS 7,99€ L'ANY

Necessitem la teva col·laboració per seguir fent un periodisme de qualitat que respecti i doni visibilitat a les persones amb diversitat funcional

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES