Asem Catalunya organitza una Trobada de Famílies al recinte Fabra i Coats de Barcelona

L’entitat vol trencar prejudicis i estereotips respecte a les malalties neuromusculars

asem catalunya trobada famílies
La trobada es farà a l’Espai Josep Bota de Barcelona // Foto: Asem Catalunya

L’Associació Catalana de Persones amb Malalties Neuromusculars (Asem Catalunya), celebra el proper 27 de maig una Trobada de Famílies a l’Espai Josep Bota del recinte Fabra i Coats al barri de Sant Andreu de Barcelona, amb l’objectiu d’oferir un espai de trobada adreçat tant als socis de l’entitat com a les seves famílies i el seu entorn més proper.

Per la jornada, totalment gratuïta i també oberta a persones que no pertanyen a l’entitat però que volen conèixer la labor de l’entitat, estan preparades diverses activitats simultànies perquè els participants gaudeixen d’un dia diferent amb la seva família i amics.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Per les activitats es comptarà amb la col·laboració d’altres associacions que hi ha adreçades al Recinte de la Fabra i Coats per sumar capacitats i que puguin mostrar també la seva activitat.

Un dels mètodes de treball de l’associació és el treball comunitari per arribar a la consciència de la població i apropar-les la realitat de les persones amb malalties neuromusculars. D’aquesta manera, Asem Catalunya espera trencar els prejudicis i estereotips construïts al voltant del col·lectiu, i també donar valor al treball que fa l’associació per la seva dimensió social i comunitària.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*