Jornades de consulta amb les entitats per a la creació d’una guia de comerç accessible a l’AMB

COCEMFE Barcelona i l'AMB volen fer una eina últil per les persones amb discapacitat i els comerciants

amb cocemfe bcn accessibilitat universal municipis
Jornada del passat mes de maig sobre l’accessibilitat dels municipis a l’AMB // Foto: Observatori Discapacitat Física

COCEMFE Barcelona realitzarà dues trobades el 26 de setembre a les 16h i el 3 d’octubre a les 11h per recollir el màxim de sensibilitats del major nombre d’entitats de tot tipus de discapacitat de cara a confeccionar una guia sobre comerç accessible per tots els municipis de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

L’elaboració d’aquesta guia s’emmarca dins el conveni de l’AMB i COCEMFE Barcelona i pretén ser una eina útil per al comerç de proximitat, ja que moltes vegades aquests establiments tenen més dificultats per conèixer i dur a terme les mesures necessàries per adaptar les seves instal·lacions i fer-les accessibles per a totes les persones. El propòsit és, d’una banda que sigui un producte que serveixi per a la divulgació i sensibilització sobre les necessitats de les persones amb discapacitat i d’altra ser una eina pràctica a la qual puguin recórrer els comerciants a l’hora de fer una reforma en el seu establiment.

BANER_300X250

Les places són limitades i serà per rigorós ordre d’inscripció. Cal confirmar assistència a barcelona@cocemfe.es o al telèfon 933.011.565. També està la possibilitat d’enviar aportacions via correu electrònic a l’adreça  directora@observatoridiscapacitat.org

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*