Arriba una nova edició dels Jocs Esportius a l’Institut Guttmann amb diferents estacions d’esports adaptats

Organitzada per l’Institut Guttmann i la FCEDF

jocs-esportius-institut-guttmann-estacions-esport-adaptat
L’esportista de handbike Sergi Garrote oferirà una xerrada als pacients // Foto: FCEDF

L’Institut Guttmann i la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FCEDF) organitzen el 16 i 17 d’octubre una nova edició dels Jocs Esportius.

L’esdeveniment oferirà, durant els dos dies, la possibilitat de descobrir i practicar més de 10 modalitats diferents d’esports adaptats amb material esportiu específic com el bàsquet i el rugbi en cadira de rodes, esquaix, boccia, tir amb arc entre d’altres esports. Aquestes estacions esportives van destinades al públic adult, a més, cadascuna d’aquestes estacions estaran coordinades i dinamitzades per tècnics especialistes. En les diferents estacions, tindran la oportunitat de practicar aspectes tècnics i tàctics bàsics així com també experimentar la situació real de joc.

BANER_300X250

Per als nens i joves en procés de neurorehabilitació, dimecres per la tarda es durà a terme una gimcana d’activitats amb formes jugades i amb continguts esportius. La cloenda d’aquestes jornades tindrà lloc amb una xerrada i col·loqui amb els pacients a càrrec de Sergi Garrote, esportista d’handbike.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*