Dues esportistes d’Aspronis, seleccionades per als Mundials Special Olympics d’Abu Dhabi 2019

Rosa Sánchez i Susana Becerra competiran en la modalitat de bàdminton

Foto equip bàdminton Abu Dhabi
Les dues jugadores del Club Esportiu El Vilar seleccionades // Foto: Fundació ASPRONIS

Special Olympics Espanya segueix fent la selecció d’esportistes que competiran als Mundials Special Olympics que se celebraran a la capital dels Emirats Àrabs, Abu Dhabi, del 14 al 21 de març de 2019.

En aquesta ocasió les escollides han estat Rosa Sánchez i Susana Becerra del Club Esportiu El Vilar de la Fundació Aspronis, que competiran en la modalitat de bàdmintonLes dues jugadores treballen al Centre Especial de Treball d’Aspronis en manipulats o envasats industrials i totes dues entrenen a la Ciutat Esportiva de Blanes.

BANER_300X250

Han participat als Campionats Territorials de Bàdminton de la Federació ACELL així com als Campionats de Catalunya de la disciplina. La darrera gran competició va ser el Territori Special de la passada tardor a La Seu d’Urgell i Andorra, i tenen posada molta il·lusió en els Special Olympics que se celebraran també a les seus lleidatana i andorrana el proper mes d’octubre.

A més de Sánchez i Becerra, també han estat seleccionats per la modalitat de bàdminton com a suplents el jugador Ferran Carramiñana i l’entrenador Esteban Vallmanya, ambdós del Club Esportiu El Vilar.

Els Mundials Special Olympics d’Abu Dhabi seran una gran cita internacional. Un total de 2.600 entrenadors acompanyaran els 7.000 esportistes que hi participaran. Hi haurà seleccions de tot el món en 24 disciplines esportives. Entre d’altres: natació, bàdminton, tennis, bàsquet, handbol, futbol, atletisme, ciclisme, vela, gimnàstica rítmica i esportiva, judo, petanca, golf.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*