Arriba la 18ena edició de FiraGran, el Saló de la Gent Gran de Catalunya

Se celebra del 27 al 30 d’abril a les Drassanes de Barcelona

fira de la gent gran
La fira aplega al col·lectiu de la gent gran de tota Caalunya // Foto: Imatge cedida per FiraGran

Del 27 al 30 d’abril es celebra a les Drassanes Reials de Barcelona (Sala Marquès de Comillas) la 18ena edició del Saló de la Gent Gran de Catalunya, FiraGran, una mostra que inclou una gran oferta d’activitats, conferències, debats i informació sobre temes d’interès per a aquest col·lectiu.

FiraGran és el millor aparador per mostrar els serveis, productes i tecnologies adreçats a millorar la qualitat de vida de la gent gran. És un fòrum de participació sobre tots aquells temes que preocupen a la gent gran i un espai per la informació i assessorament que compta amb un ampli ventall d’activitats dirigides i realitzades per la gent gran. A la vegada es presenta com una plataforma per a totes les entitats del sector i un punt de trobada de professionals especialitzats en atendre a la gent gran.

BANER_300X250

FiraGran es divideix en diferents àrees d’oferta:

Cultura, Formació i Oci (informació sobre viatges, transport, publicacions, premsa especialitzada, formació, col·leccionisme, equipaments de cultura i oci i entitats culturals);

Salut (programes de salut i prevenció, ajudes tècniques, òptica, audició, assistència sanitària, podologia, fisioteràpia, companyies d’assegurances, mobiliari especial, termalismes);

Serveis Socials, Institucions i Entitats (administracions públiques, casals, residències, centres de dia, entitats, fundacions, universitats)

Esport (empreses, institucions i entitats especialitzades,clubs esportius, equipaments esportius,material esportiu, federacions)

Noves Tecnologies (informàtica, internet, mobilitat, telefonia, telefonia mòbil, sistemes de seguretat, vehicles adaptats, comunicació especial, teleassistència)

Alimentació (càterings, productes dietètics, nutrició, equipament per alimentació)

Cosmètica (Cosmètics, perruqueria, assessorament d’imatge, quiromassatge…)

banner_dental

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*