ACRA defensa davant Puigdemont enfortir la sostenibilitat del sector de la dependència

L'entitat es troba amb el president al Palau de la Generalitat

acra i carles puigdemont
La junta directiva d’ACRA i Carles Puigdemont a la trobada // Foto: Imatge cedida per ACRA

L’Associació Catalana de Recursos Assistencials (ACRA) ha mantingut aquest dimecres una trobada institucional amb el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, que va servir per exposar-li els reptes de present i futur de l’entitat en l’àmbit de la dependència i per defensar el compliment de les mesures acordades amb l’anterior executiu per enfortir la sostenibilitat del sector de la dependència a Catalunya.

Entre aquestes mesures es troba la priorització a les llistes d’espera dels grans dependents (grau III) i dels dependents severs (grau II) en situació d’urgència social. L’aplicació d’aquesta mesura permetria a les persones amb el nivell de dependència més elevat poder accedir abans a una residència. Cal assenyalar però que per portar a la pràctica aquesta mesura la Generalitat hauria de canviar l’actual model de llistes d’espera.

BANER_300X250

La priorització del grau III i del grau II en situació d’urgència social beneficiaria unes 4.000 persones del total de 23.000 que actualment es troben a les llistes d’espera. Des d’ACRA es considera aquesta proposta com a important i que pot emmarcar-se en el pla de xoc social que ha proposat la Generalitat per aquesta legislatura.

A la trobada que, que es va fer al Palau de a Generalitat, hi van ser presents els membres de la junta directiva d’ACRA encapçalats per la seva presidenta, Cinta Pascual.

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*