Arriba la 6a edició del curs d’estiu de pràctica educativa a l’escola inclusiva d’ASPASIM

Es farà a Sabadell els dies 10,11,12 i 13 de juliol

aspasim edició curs estiu escola inclusiva
Els curs es farà a la Fundació Antiga Caixa de Sabadell – Espai Cultura // Foto: Fundació Sabadell

ASPASIM organitza la 6a edició del curs d’estiu de L’Escola Inclusiva: Eines, mètodes, estratègies i recursos pràctics, que tindrà lloc els dies 10,11,12 i 13 de juliol, i que està dirigit a mestres d’Educació infantil i Primària i a tots aquells professionals o estudiants que desenvoluparan la seva activitat professional en l’àmbit de l’escola inclusiva.

L’objectiu del curs és proporcionar una base de coneixement, habilitats i actituds necessàries per treballar amb persones amb necessitats educatives especials (NEE) en el marc de l’escola inclusiva, i disposar d’eines, estratègies, metodologies i recursos que han de permetre a l’alumne aprendre a l’escola ordinària en base a les seves habilitats competencials. El curs també vol treballar sobre la base del Pla Individual com a eix de l’aprenentatge de l’alumne amb NEE.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

El curs es farà a la Fundació Antiga Caixa de Sabadell – Espai Cultura. Es poden reservar places per assistir fins el 30 de juny enviant un correu a lolam@aspasim.com. Es pot ampliar la informació a contactant amb la Fundació ASPASIM.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*