Arriba la 38a Jornada Escolar de Bàsquet amb nens i nenes amb discapacitat intel·lectual

Es celebra el 15 de febrer a Sant Just Desvern

jornada bàsquet escolar federació acell
L’any passat la jornada es va celebrar a Badalona // Foto: Special Olympics Catalunya

Un total de 411 esportistes, entre 8 i 20 anys amb discapacitat intelꞏlectual, de 18 escoles d’educació especial de diferents indrets del territori català, es donaran cita el proper dijous 15 de febrer a la 38a edició de la Jornada Escolar de bàsquet organitzada per la Federació ACELL amb la col·laboració de Special Olympics Catalunya que es disputarà al Complex Esportiu Municipal de la Bonaigua de Sant Just Desvern.

Es jugaran partits entre diferents grups segons els nivells dels equips i també es diputaran proves adaptades per tal que tots els jugadors amb discapacitat intelꞏlectual puguin participar d’aquesta jornada esportiva i adquireixin hàbits saludables i esportius des de ben petits. En aquesta ocasió en seran 129 els que les disputaran repartits en 19 sèries. La resta de competició es disputarà en 5 pistes del Complex Esportiu de La Bonaigua.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

La participació en aquesta jornada escolar ha anat creixent en les darreres edicions gràcies al conveni que Special Olympics Catalunya té signat amb la Fundació Leo Messi.

El projecte “Esport a l’escola” permet subvencionar part de la participació dels nens i nenes en les diferents Jornades Escolars. Durant la temporada esportiva també es fomenten els campionats escolars d’atletisme, natació i futbol.

BANER_300X250

1 Trackback / Pingback

  1. Fundacio Rafael Panasachs | Arriba la 38a Jornada Escolar de Bàsquet amb nens i nenes amb discapacitat intel·lectual

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*