Fundació Blanquerna i Nexe Fundació signen una col·laboració científica i institucional per quatre anys

L’acord es podrà prorrogar d’any en any

Blanquerna_Nexe_col·laboracio cientifica institucional
L’acord es va signar a la seu de la Fundació Blanquerna // Foto: Nexe Fundació

Nexe Fundació va signar aquest passat dijous 12 d’abril un conveni de col·laboració científica i institucional amb la Fundació BlanquernaFacultat de ciències de la Salud, que s’estendrà durant els propers quatre anys, amb la possiblitat de que es prorrogui d’any en any.

Les línies de col·laboració entre les dues parts es desenvoluparan a partir de convenis específics elaborats de comú acord entre les fundacions i es centraran en els següents àmbits:

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

– Realització de pràctiques d’estudiants de màster i postgraus.

– Col·laboració en projectes de recerca i de transparència del coneixement.

BANER_300X250

– Col·laboració en programes de formació de postgrau i màster.

– Cooperar en programes de formació de personal acadèmic i investigador d’ambdues institucions.

– Col·laborar en totes aquelles activitats que siguin considerades d’interès mutu per ambdues entitats.

Per du a terme les accions de col·laboració, el seu seguiment i desenvolupament concret, s’ha creat una comissió de seguiment integrada pel Dr. Jordi Vilaró i la Dra. Marta Valentí, per part de FCS Blanquerna-URL, i Sergi Nogués per part de Nexe Fundació.

A l’acte de la signatura del conveni van ser-hi presents, Cécile de Visscher i Ana Marin, presidenta i directora respectivament, en representació de Nexe Fundació, i la Dra. Conxita Mestres i el Dr. Jordi Vilaró, en representació de la Fundació Blanquerna – Facultat de ciències de la Salud.

Fundació Blanquerna és una institució d’ensenyament universitari, cofundadora de la Universitat Ramon Llull, que expressa el seu sentit universitari en la preocupació constant per compaginar aquesta triple dimensió: La formació humana de cadascun dels estudiants; La preparació, la professionalització i l’especialització en els diversos camps i matèries; La promoció de la recerca i la investigació.

Nexe Fundació és una entitat sense ànim de lucre, que des de fa més de 30 anys que advoca pels drets dels infants que pateixen un retard greu en el desenvolupament, en igualtat de condicions i oportunitats que la resta dels infants, i oferint els recursos tècnics i humans per millorar la seva qualitat de vida, potenciant la seva autonomia i afavorint la seva socialització.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*