Dissabte, 16 octubre 2021
HomeInclusió SocialAndi Sabadell recupera els programes de vida independent que van quedar aturats...

Andi Sabadell recupera els programes de vida independent que van quedar aturats per la pandèmia

Aquest cap de setmana 4 joves han compartit un habitatge dins el programa 'Pis Pont'

programa vida independent pis pont andi sabadell
Els 4 joves que han compartit el pis aquest cap de setmana // Foto: Andi Sabadell

Aquest cap de setmana Andi Sabadell ha recuperat el projecte Pis Pont, un dels eixos del seu programa de Vida Independent, després d’estar un any i mig aturat per la pandèmia, la qual va obligar a deixar la vivenda que fins llavors s’havia utilitzat per acollir els i les joves que hi participaven. El projecte Pis Pont consisteix a facilitar-los estades de cap de setmana un cop al mes en pisos que possibiliten la interacció i la formació pràctica, per tal de de mantenir i millorar la seva autonomia personal i a la llar.

D’aquesta manera, els joves s’instal·len de divendres a diumenge al nou pis de 4 habitacions llogat per Andi al centre de Sabadell, amb el suport d’un educador, i es reparteixen durant tot el cap de setmana les tasques de casa, com ara netejar, anar a comprar o cuinar.

La propera setmana s’hi instal·laran el 4 participants del projecte Pis Camí, de continuïtat del Pis Pont, que pretén avançar un pas més, per tal que els joves més preparats canviïn les estades de cap de setmana per estades setmanals. Paral·lelament, algun cap de setmana hi tornaran els participants del pis pont.

El que sí ha mantingut l’entitat durant la pandèmia ha estat el projecte La Nostra llar, on 4 joves que viuen independents han seguit al seu apartament o pis durant aquest període, amb tota normalitat, sense cap problema ni contagi.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES