La 17a edició dels Premis ACRA del sector de la gent gran anuncia els dos projectes guanyadors

Els lliuren el 28 de novembre a l’auditori del Cosmocaixa de Barcelona

gent gran premis acra 2019

Un projecte sobre l’experiència de viure durant un dia com un usuari amb dependència i un altre sobre la millora del gust en el menjar d’un centre residencial, han estat els guanyadors de la 17a edició dels Premis ACRA que se celebren aquest dijous 28 de novembre a l’auditori del Cosmocaixa de Barcelona.

L’acte de lliurament d’aquests premis, que atorga l’Associació Catalana de Recursos Assistencials (ACRA), per reconèixer els millors projectes i aportacions científiques en el sector de l’atenció a la gent gran per part de les entitats i els professionals, comptarà amb l’assistència de més de 300 associats i amb la presència del conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani.

BANER_300X250

El “Projecte Immersió – Avançament en el model d’atenció centrada a la persona” és el guanyador en la categoria de Millora de la qualitat. Aquest projecte del centre Masies de Mollet (Grup Fiatc Residències) simula l’experiència de viure durant un dia com un usuari amb dependència per part de les treballadores del centre, una immersió que ha tingut com a objectiu desenvolupar l’empatia i la sensibilització de les professionals.

En la categoria d’Innovació el projecte guanyador és “Better taste in older age”, desenvolupat per l’empresa Serunion en un centre residencial i que com a gran novetat incorpora un aroma alimentari innocu en el menjar, per una banda, i l’efecte d’un aroma a l’ambient.

El premi a la Millor trajectòria i aportació professional és pel Col·lectiu d’infermeres dels serveis associats d’ACRA, un reconeixement envers qui té cura dels usuaris. 

El jurat també ha concedit un accèssit en la categoria de Millora de la qualitat, concretament al centre Mas d’Anglí (Aditnalta Promocions – Grup Atlantida), pel “Projecte intercultural per a gent gran i menors migrats no acompanyats”.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*