Divendres, 21 juny 2024
IniciEMPRESAAMPANS reconeix les empreses BioSystems, Maxion Wheels i Thor pel seu compromís...

AMPANS reconeix les empreses BioSystems, Maxion Wheels i Thor pel seu compromís amb la inserció laboral de persones amb discapacitat

En la XI Trobada AMPANS i Empresa celebrada dijous passat a Manresa

XI trobada ampans i empresa inserció laboral
Moment de la taula rodona que es va celebrar durant la Trobada // Foto: AMPANS

La Fundació AMPANS va celebrar dijous passat a Manresa la XI Trobada AMPANS i Empresa, un acte per reconèixer i agrair la confiança i el compromís en la inclusió sociolaboral de les persones amb discapacitat intel·lectual.

L’encontre va reunir a més de 200 empreses i organitzacions, entre clients i proveïdors. La jornada també va comptar amb el president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Josep Santacreu, de la responsable d’inclusió del FC Barcelona, Maite Laporta, del director general d’Avinent, Albert Giralt, i del fundador de Respon.cat, Josep Maria Canyelles.

Com va afirmar en el seu discurs d’obertura Sílvia Gratacós, vicepresidenta de la Fundació AMPANS “per assolir els nostres objectius treballem amb criteris d’excel·lència i oferint productes i serveis de qualitat. Explicar-ho a la societat, en actes com el d’avui, que aglutina a tantes empreses ens ajuda a donar visibilitat a la nostra causa”. “M’agraden els actes en que obrim les portes, perquè així veieu qui hi ha darrere d’AMPANS: moltes persones i molts professionals amb projectes de vida i objectius que ajudem a complir” . En aquest sentit, Toni Espinal, director general de la Fundació AMPANS, va afegir que “Tot el que fem respon a les necessitats de les persones amb discapacitat i en risc d’exclusió, que augmenten any rere any. Actualment, acompanyem vora 4.000 persones”.

PUBLICITAT

Després dels discursos inaugurals va tenir lloc una taula rodona centrada “Empreses amb compromís. Experiències d’èxit en Responsabilitat Social Corporativa”, on hi van participar els experts Josep Mª Canyelles, coordinador de Respon.cat, Albert Giralt, director general de Grup Avinent, Maite Laporta, responsable del Departament de Diversitat, Equitat i Inclusió del FC Barcelona i Josep Santacreu, president de la Cambra de Comerç de Barcelona, i també president de Plant-for-the-Planet Spain i la Fundació Integralia DKV. Conjuntament van posar en evidència la necessitat de les empreses de fer un pas endavant en favor d’un compromís real, que sigui social, ambiental i econòmic.

Seguidament, es va donar pas al reconeixement a les empreses BioSystems, Maxion Wheels i THOR Especialidades pel seu compromís amb la inclusió sociolaboral de les persones amb capacitats diverses, amb una estreta col·laboració amb la fundació AMPANS. En l’entrega de premis van participar treballadors del Centre Especial de Treball de la fundació AMPANS, que realitzen la seva activitat laboral per a aquestes empreses, aportant el seu testimoni en primera persona.

La cloenda de l’esdeveniment va comptar amb el suport d’Òscar Riu, director general de Relacions Laborals, Treball Autònom, Seguretat i Salut Laboral del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya i Marc Aloy, alcalde de Manresa, que van posar en valor la tasca i la feina de visibilitat que fa aquesta entitat.

PUBLICITAT

PUBLICITAT

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content