Alumnes de l’escola d’educació especial d’AMPANS s’estrenen en la secció d’un programa de ràdio

El programa es pot escoltar inicialment en sis emissores del Bages

alumnes escola educació especial ampans secció ràdio
Els alumnes han tingut aquest matí la seva primera experiència radiofònica // Foto: AMPANS

Avui s’ha estrenat una secció radiofònica protagonitzada pels alumnes de l’Escola d’Educació Especial Jeroni de Moragas d’AMPANS dins el programa ‘La veu dels valents’ que s’emet els divendres al matí dins del magazín diari ‘La central’.

El programa es pot escoltar inicialment a través de sis emissores del Bages, el Moianès i el Solsonès: Ràdio Sant Fruitós, Ràdio Santpedor, Ràdio Sallent, Ràdio 010, Castellet Ràdio i Solsona FM, encara que està previst que s’incorpori més endavant Ràdio Moià , i d’altres del Bages, el Moianès, el Solsonès i el Berguedà.

BANER_300X250

Els joves de l’escola d’AMPANS són els encarregats d’elaborar el contingut que s’emet setmanalment a les ones i que, seguidament, es penja a la web d’Ona Bages. La iniciativa té com a objectiu la participació activa de les persones amb discapacitat així com la sensibilització social a través d’un programa en obert que permetrà al joves tenir veu pròpia i fer d’altaveu.

La Xarxa de Comunicació Local, amb la participació dels ajuntaments implicats, ha impulsat aquest projecte conjuntament amb les ràdios locals vinculades a la cooperativa Ona Bages-Ona Moianès i Solsona FM.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*