Dimarts, 26 octubre 2021
IniciEntitatsAjuntaments de la comarca d’Osona cedeixen espais per atendre grups bombolla reduïts...

Ajuntaments de la comarca d’Osona cedeixen espais per atendre grups bombolla reduïts de Sant Tomàs

Dels municipis de Centelles, Manlleu, Vic i Tona

pavelló Manlleu grups bombolla sant tomas
Un dels espais cedits és el pavelló municipal de Manlleu // Foto: Sant Tomàs

La Fundació Sant Tomàs atén més de 160 persones al Centre Ocupacional Sant Tomàs, amb seus a Calldetenes i Manlleu. Durant el confinament, els centres van romandre tancats i les persones van rebre seguiment a la seva residència per part dels professionals.

A mitjans de juny, els centres van poder tornar a obrir i reprendre l’activitat progressivament, amb l’adopció de les mesures de seguretat per tal d’evitar el contagi de coronavirus.

Aquesta reobertura està comptant amb la col·laboració dels Ajuntaments de Centelles, Manlleu, Vic i Tona, que han cedit diferents espais per atendre grups bombolla reduïts perquè poguessin gaudir d’una bona atenció més a prop de les seves residències.

Així, a banda dels diferents grups atesos a les instal·lacions de Calldetenes i de Manlleu, des del juny un altre grup de persones de Manlleu i la seva àrea d’influència és atès a les dependències del pavelló municipal, gràcies a la cessió de l’espai per part de l’Ajuntament de Manlleu.

A Vic, a banda del grup que és atès des de fa dos anys al Centre Cívic de Santa Anna de Vic, des d’aquest setembre també s’atenen diferents grups bombolla de persones residents a les llars Clarella de Vic en dependències del patronat d’Esports de Vic al Mas Osona, i en sales de l’edifici de la Farinera, Centre d’Arts Visuals de Vic, gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Vic.

D’altra banda, el mes de juny, persones de Centelles i la seva àrea d’influència van ser ateses en dependències de l’escola d’adults, gràcies a la cessió de l’espai per part de l’Ajuntament de Centelles.

Per últim, a Tona, gràcies al suport del seu Ajuntament, des d’aquest setembre s’atén un grup bombolla de persones d’aquesta població a l’Espai Muriel Casals de Tona. 

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES