Dijous, 16 setembre 2021
spot_img
IniciAccessibilitat UniversalAfectacions a diferents línies d’autobús per les obres d’accessibilitat de l’intercanviador de...

Afectacions a diferents línies d’autobús per les obres d’accessibilitat de l’intercanviador de Plaça Espanya

A partir del 28 de juliol i fins el 30 de novembre

vista de la plaça d'espanya de barcelona
Vsta de la plaça d’Espanya de Barcelona // Foto: TMB

A partir d’aquest dimecres 28 de juliol, s’aplicaran restriccions motivades per les obres de millora de l’accessibilitat de l’intercanviador de l’estació de la plaça d’Espanya, que afectaran a diferents línies d’autobús de Barcelona.

Concretament, amb motiu dels treballs de construcció dels ascensors de la línia 3 de metro, fins al 30 de novembre les línies 46, 65, 79 i 165 de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) deixen la terminal del Paral·lel i la tindran a l’avinguda Reina Maria Cristina.

banner flyer interpersonas

Perquè aquests autobusos puguin arribar a les parades de Maria Cristina des de la plaça d’Espanya, canviaran de sentit a l’avinguda de Rius i Taulet en un encreuament on s’ha habilitat una rotonda semaforitzada. Abans, passaran per la parada de Pl. Espanya – Av. Reina Maria Cristina, sota les torres venecianes, on podrà baixar el passatge.

Del 6 d’agost al 30 de novembre es duen a terme els treballs de construcció dels ascensors de l’estació d’Espanya (L3), amb l’ocupació total de la vorera del costat Llobregat de l’avinguda del Paral·lel entre la plaça d’Espanya i el carrer de Sepúlveda. En sentit mar queden dos carrils de circulació i un carril bus. Es manté la parada 788, Pl. Espanya – Paral·lel, de la D20 amb una plataforma inscrita dins de l’itinerari per a vianants habilitat a la calçada.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content