ADFOCET aconsegueix el certificat de Centre Especial de Treball a la comarca d’Osona

Treballa per la integració laboral de persones amb discapacitat física severa

adfocet centre especial treball osona
ADFOCET treballa per la integració laboral de persones amb discapacitat física severa // Foto: ADFO

El 27 de gener el Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya va atorgar a l’Associació de Disminuïts Físics d’Osona (ADFO) el certificat de Centre Especial de Treball. Des de fa 8 anys l’ADFO ha apostat per la creació d’una empresa que donés llocs de treball a persones amb una gran discapacitat física. Tots aquests anys han estat treballant amb un format normalitzat d’empresa.

A la comarca d’Osona, existeixen actualment 8.926 persones afectades d’algun tipus de discapacitat; 5.979 d’aquestes persones estan afectades de discapacitat física o sensorial.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

ADFOCET fa possible que 8 persones amb discapacitat superior al 33% tinguin un lloc de treball digne que els permeti desenvolupar una vida autònoma amb una plena integració laboral, social i cultural. Per tant, ara a la comarca d’Osona ja existeix un Centre Especial de Treball per cada tipus de discapacitat o malaltia mental.

La diversitat de serveis i productes que es realitzen en aquest centre permet inserir a cada persona en un lloc de treball adaptat a les seves capacitats i així treballar les habilitats i competències que cada treballador necessita.

BANER_300X250

Actualment ADFOCET gestiona la botiga de l’Hospital General de Vic, el quiosc de l’estació d’autobusos de Vic i la valisa interna del Consorci Hospitalari de Vic. Ofereix serveis per empreses com manipulats, regal corporatiu, servei de telemàrqueting i contact center, organització d’esdeveniments, etc. Per a particulars també ofereixen regals i productes personalitzats.

ADFOCET, com a Centre Especial de Treball continuarà treballant per aconseguir la integració laboral de les persones amb discapacitat física severa que tenen especials dificultats per accedir al mercat laboral ordinari.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*