Dimarts, 19 octubre 2021
IniciEsport AdaptatPresentació del llibre “Psicología aplicada al deporte adaptado”

Presentació del llibre “Psicología aplicada al deporte adaptado”

llibre psicologia esport adaptat
Cartell presentació del llibre // Foto: FCEDF

El proper dimecres 8 de febrer a les 19h tindrà lloc la presentació del llibre “Psicología aplicada al deporte adaptado” a l’Auditori de la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna, Universitat Ramón LLull (C/ Císter 34, Barcelona). El llibre ha estat coordinat per Jordi Segura, professor de la FPCEE Blanquerna – URL.

En els 19 capítols que formen el llibre han participat fins a 33 co-autors de tota Espanya. El pròleg del llibre ha estat firmat per Miguel Carballeda, president del Comité Paralimpico Español. El llibre és una guia útil tant per a tècnics com per a educadors i estudiants. Es tracten temes com la relació pares-fills, salut mental, rol del tècnic Esportiu i les diferents activitats físiques entre d’altres temes d’interès.

La presentació del llibre anirà a càrrec de Jordi Segura, Beatriz Galilea (psicòloga de l’esport) i Carles Muñoz (president de la FECPC i vicepresident de l’UFEC).

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES