Dijous, 2 desembre 2021
IniciDiscapacitatADFO posa en marxa per a tota la ciutadania un servei gratuït...

ADFO posa en marxa per a tota la ciutadania un servei gratuït d’atenció telemàtica pel COVID-19

adfo servi atencio telemàtica
Cartell del servei // Foto: ADFO

L’Associació Diversitat Funcional d’Osona (ADFO) ha posat en marxa un servei d’atenció telemàtica gratuït per a tota la ciutadania per parlar amb diferents professionals durant la situació d’emergència.

Les persones interessades trobaran tota la informació al web de l’entitat, des d’on podran escollir la professional que necessitin que les atengui.

fiare banca etica crowdfunding

Un cop escollida la professional s’hi podrà contactar per correu electrònic i es rebrà resposta ja sigui a través de trucada telefònica com a través de videotrucada sempre en funció de les necessitats de cada persona. 

Aquest servei d’atenció telemàtica, que ha arrencat aquest dilluns, es posa en marxa amb l’atenció professional d’una treballadora social, una terapeuta ocupacional, una psicòloga, una educadora social i una integradora social.

Aquest servei també dona la possibilitat de contactar amb altres entitats i professionals d’altres àmbits, ja que treballa en xarxa des de fa temps.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES