Diumenge, 5 desembre 2021
IniciEntitatsRamon Flo nomenat nou director general de la Fundació Antiga Caixa de...

Ramon Flo nomenat nou director general de la Fundació Antiga Caixa de Terrassa (FACT)

ramon flo director general fundacio antiga caixa terrassa
Treballadors i treballadores de FUPAR // Foto: FUPAR

El passat dia cinc de març, Ramon Flo va ser nomenat nou director general de la Fundació Antiga Caixa Terrassa (FACT), càrrec que està previst ser ratificat en la propera reunió del patronat de la FACT del dia 17 d’abril. Flo accedeix al nomenament després de la dimissió de Josep Ribera, antic director de la Fundació.

Ramon Flo té una trajectòria personal i professional molt vinculada a la Fundació i és un gran coneixedor de totes les seves activitats.

fiare banca etica crowdfunding

La FACT és la propietària del Centre Cultural de Terrassa (un dels focus culturals més important de la nostra ciutat i un referent europeu de la Dansa), de la residència La Llar (una de les residències per a gent gran més reputades de Terrassa), i també del centre d’atenció i treball Fupar-Teixidors (un dels més importants de Catalunya, i un referent de l’economia social de casa nostra, que dona ocupació a més de 500 persones amb discapacitat intel·lectual).

Ramon Flo va ser secretari general de Caixa Terrassa entre els anys 2002 i 2010, any que va passar a ser secretari d’Unnim, i el 2013 es va incorporar a l’estructura territorial del BBVA, seguint tot el periple de fusions bancàries del moment.

L’any 2013, quan es va fundar la FACT com a resultat de l’escissió entre el negoci bancari de l’Antiga Caixa Terrassa, i el de la seva Obra Social, Ramon Flo va ser nomenat secretari no patró, càrrec que ha desenvolupat des de llavors a títol particular i sense cap retribució.

Durant aquests anys de voluntariat, Flo ha demostrat àmpliament el seu compromís amb les persones i objectius socials de la Fundació. 

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES