Divendres, 22 octubre 2021
IniciCulturaActivament convoca el III Concurs de Relats Breus sobre la temàtica “Salut...

Activament convoca el III Concurs de Relats Breus sobre la temàtica “Salut Mental: llars i utopies”

concurs-activament-relats-breus-salut-mental-llars-utopies
Cartell del tercer Concurs de Relats Breus // Foto: Activament

L’habitatge centrarà enguany el III Concurs de Relats Breus d’Activament, que sota el títol ‘Salut Mental i utopies. Noves maneres de repensar com vivim’ pretén abordar com afecta aquesta problemàtica a les persones amb problemes de salut mental.

Els organitzadors i les bases del concurs conviden als participants a somiar en habitatges futurs reals o imaginaris, formes de vida comunitàries, o projectes sostenibles que puguin incidir en la vida diària de les persones. 

El termini de recepció dels relats finalitzarà el dia 15 de setembre.  La presentació dels guardonats tindrà lloc el 24 d’octubre de 2019 a Barcelona per donar a conèixer tant els finalistes com els relats guanyadors dins els actes per celebrar l’Octubre, mes de la Salut Mental.

El jurat del concurs està conformat per Alfonso Gálvez, escriptor; Júlia Badal, poeta i gestora cultural; José Manuel Vara, escriptor i poeta;  Daniel Ruiz-Trillo, escriptor; i Cristina Martín (Princesa Inca), poeta.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES