Dissabte, 31 juliol 2021
spot_img
prevent_banner_aula2021_375x225
IniciInclusió SocialAcord per fomentar la inclusió social i laboral de les persones amb...

Acord per fomentar la inclusió social i laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual al Maresme

La Fundació CEO del Maresme i la Cambra de Propietat Urbana de Mataró i el Maresme signen un conveni de col·laboració

Aliança Cambra Propietat i CEO del Maresme inclusio laboral i social
Moment de la signatura del conveni de col·laboració // Foto: Fundació el Maresme

La Fundació CEO del Maresme i la Cambra de Propietat Urbana de Mataró i el Maresme, han signat un conveni de col·laboració per fomentar la inclusió social i laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual de la comarca.

En virtut d’aquest acord, la Cambra incorpora com a proveïdor al CEO del Maresme per donar els serveis de neteja d’immobles, pàrquings, finals d’obra, comunitats de veïns, jardineria, i de manteniment de zones verdes amb piscines, així com per a la realització de mailings, recollida i destrucció de documents confidencials i recollida selectiva de residus derivats de les seves oficines.

banner flyer interpersonas

Així mateix, la Cambra afavorirà l’acollida d’alumnes en pràctiques formatives i la identificació de possibles llocs de treball susceptibles de ser ocupats per persones amb discapacitat intel·lectual.

Per la seva banda, el CEO del Maresme es compromet a aportar els recursos humans i materials necessaris per complir la legislació en matèria laboral i de prevenció de riscos laborals, així com la seva expertesa i qualitat per dur a terme de forma satisfactòria els serveis que la Cambra li pugui prescriure.

Igualment, el Servei de Formació i Inserció Laboral de la Fundació el Maresme atendrà les necessitats i oportunitats que la Cambra pugui mostrar pel que fa a la incorporació de persones amb discapacitat intel·lectual, sigui per a pràctiques com per a llocs de treball, realitzant l’encaix entre l’oferta i la demanda i el seu seguiment mitjançant la metodologia del Treball Amb Suport (TAS).

OFERTA 5è ANIVERSARI !!!

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER DIÀRIA PER NOMÉS 7,99€ L'ANY

Necessitem la teva col·laboració per seguir fent un periodisme de qualitat que respecti i doni visibilitat a les persones amb diversitat funcional

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES