Dimarts, 2 març 2021
Inici Drets Acord de FVO i la Roca Solidari a favor de les persones...

Acord de FVO i la Roca Solidari a favor de les persones amb discapacitat intel·lectual

Col·laboraran en diferents projectes a partir de l’1 de novembre

Moment de la signatura de l’acord de col·laboració // Foto: La Roca Solidari

El passat dimarts 16 de juny 2020 la Fundació Privada del Vallès Oriental (FVO) pels discapacitats intel·lectuals i La Roca Solidari van signar un acord per a un nou projecte de col·laboració, que començarà l’1 de novembre de 2020 fins el juny 2021.

L’acord consistirà en la difusió de les activitats de la FVO; l’explicació a entitats i persones que vulguin sumar-se a el projecte; i una activitat esportiva que constarà en córrer 100 km en un lloc encara per decidir.

ARC Soluciones publi

Aquest projecte volem que les persones de FVO discapacitades s’uneixin participant en les activitats previstes.

Actualment hi ha treballant diàriament en els centres de FVO més de 400 persones, i més de 270 professionals que vetllen perquè les persones amb discapacitat intel·lectual puguin desenvolupar diferents tasques com qualsevol altre persona.

Des de la Roca Solidari estem encantats de col·laborar amb FVO però sense deixar el projecte de ITT foundation que actualment està a l’espera d’un viatge a Gàmbia per fer el repte esportiu i un voluntariat d’una setmana. Per Francesc González president de l’entitat Roquerola: “Estem convençuts que podrem tancar el projecte de ITT en Gambia. El problema és encara no sabem quan podrem viatjar”.

D’altra banda l’entitat Roquerola inclòs amb IES la Roca i ITT Foundation estan preparant una activitat musical virtual que en breu es donarà a conèixer. 

“És un concert virtual on volem que els estudiants de 2on d’ESO que han estat treballant tot l’any en el projecte solidari, puguin fer els seus vídeos musicals i així qualsevol pugui veure’ls” comenta Juan Carlos Tello.

Aquest any tot a estat molt difícil per a la petita entitat de la Roca Solidari degut a la Covid-19, però en tres mesos de treball més de 85 entitats de diferents poblacions de la comarca del Vallès Oriental i de Catalunya han donat suport al projecte.

Subscripció Newsletter (50% de descompte)

Amb notícies, agenda, subvencions, convocatòries, ofertes, recursos...i molt més

Amb motiu del 5è aniversari del Diari de la Discapacitat, aquest mes de febrer, pots tenir la subscripció a meitat de preu durant el primer any. APROFITA AQUESTA OPORTUNITAT!!

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-

ÚLTIMES NOTÍCIES