Festa de cloenda a Reus del programa Young Athletes amb nens i nenes amb discapacitat intel·lectual

Hi participaran alumnes de l’Escola Alba i Font del Lleó

festa cloenda young athletes reus
En el programa hi participen nens i nenes amb discapacitat intel·lectual // Foto: Special Olympics Catalunya

El proper dilluns 12 de juny, els alumnes de les Escoles Alba i Font del Lleó de Reus celebraran la festa final del curs del programa Young Athletes, en el que un total de 17 nens i nenes amb discapacitat intel·lectual han treballat durant tot l’any l’equilibri, la flexibilitat, la força i la coordinació a partir d’un circuit d’exercicis i jocs.

A la festa de cloenda, que es celebrarà al Polilleuger Municipal de Reus a partir de les 10h, els nens i nenes -d’entre 2 i 7 anys-, estaran acompanyats de familiars i amics i mostraran tot allò que han après durant el curs i rebran la seva primera medalla i diploma que els acredita que han participat en el programa.

BANER_300X250

Gràcies a la col∙laboració de la Fundación Leo Messi aquest curs s’ha pogut augmentar el nombre d’escoles d’arreu de Catalunya que han participat en aquest programa. En el 2013, l’Escola Crespinell de Terrassa ja va començar a treballar amb el projecte, i aquest curs s’han unit al programa les dues escoles de Reus i l’Escola Llar de Sant Josep de Lleida, que farà la seva cloenda el 15 de juny. La voluntat de Special Olympics Catalunya és seguir potenciant el projecte de Young Athletes i l’objectiu és augmentar el nombre de centres escolars que puguin unir‐s’hi.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*