El documental ‘Yes, We Fuck’ obre un intens debat sobre sexualitat i diversitat funcional

Es va projectar al I Cicle Cine Fòrum sobre Discapacitat de Mifas

projecció yes we fuck cine forum mifas
Després del passi es va produir un intens debat sobre la sexualitat en les persones amb diversitat funcional // Foto: Grup Mifas

El passi del documental ‘Yes, We Fuck’ que es va fer el passat 30 de mar dins el I Cicle Cine Fòrum sobre Discapacitat que organitza el Grup MIFAS va provocar un intens debat entre els assistents sobre sexualitat i diversitat funcional.

La projecció va comptar amb l’assistència del director del documental, Antonio Centeno, que va ser l’encarregat de conduir la sessió del Cine Forum sobre Discapacitat que organitza Grup MIFAS i el posterior debat.

BANER_300X250

El documental mostra la sexualitat en persones amb diversitat funcional. En concret, explica sis històries entorn al sexe i la diversitat funcional, històries reals i diverses en les que el sexe es converteix en una eina de plaer en pro dels drets individuals i col·lectius de les persones.

Al final del documental, el públic assistent, la majoria persones amb discapacitat física, van parlar sobre com viuen la sexualitat les persones amb diversitat funcional i van debatre sobre la figura de l’assistent sexual, persona que facilita un servei professional d’accés al sexe a les persones amb discapacitat física o intel·lectual.

La propera i última sessió d’aquest Cicle Cine Fòrum es celebrarà el dijous 6 d’abril a les 17:30h amb la projecció de “Els anys guanyats” de Jordi Molas en la que ell mateix serà l’encarregat de conduir l’acte i el posterior debat.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*