Lleida designada com a seu de la celebració del Dia Mundial de la Salut Mental

Es celebrarà segurament el proper 8 d’octubre

lleida
Lleida va ser la única candidatura presentada // Imatge cedida per SEM Catalunya

La designació de Lleida com a seu del Dia Mundial de la Salut Mental 2106 no va ser cap sorpresa a  l’Assemblea de Salut Mental celebrada el passat 30 de gener. I no ho va ser perquè era l’única candidatura presentada. La data de la celebració d’aquesta jornada no es va confirma encara que segurament serà el proper 8 d’octubre.

Les dues organitzacions encarregades de l’organització de l’esdeveniment seran la pròpia Federació i Salut Mental Ponent, una entitat sense ànim de lucre i d’iniciativa social de les comarques de Lleida creada a l’any 1993 per familiars i amics de persones amb algun trastorn mental.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

La seva presidenta, Eva Barta, va explicar després de la designació de Lleida com a seu del Dia Mundial de la Salut Mental, que la seva associació tractarà de mantenir el nivell de l’edició de l’any passat celebrada a Valls i organitzada per l’organització tarragonina Porta Oberta.

Aquest acte que se celebra cada any en diferents localitats de la geografia del país aplega unes 1.500 persones provinents de les diferents entitats federades, professionals i plataformes de l’àmbit de la salut mental de tot el país per a fer visible la lluita per la defensa dels drets dels pacients i famílies.

BANER_300X250

En l’edició de l’any passat les entitats van demanar una aposta ferma per situar a les persones amb problemes de salut mental en el centre de les prioritats, garantint les oportunitat d’accés a a l’habitatge, el treball i la inclusió social.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*