L’AEESD engega la campanya de consum responsable ‘Un Nadal Diferent, un #NadalSocial’

L’entitat publica tres catàlegs de productes elaborats pels seus CET

campanya nadal consum social diferent dincat
Imatge de campanya per un consum responsable i solidari // Foto: AEESD

Per primera vegada l’Associació Empresarial d’Economia Social Dincat (AEESD) ha publicat tres catàlegs amb els productes que realitzen els seus centres especials de treball i centres ocupacionals, com a forma de visibilitzar el treball d’organitzacions no lucratives que contribueixen a la inclusió laboral i social de persones amb dificultats especials.

Aquesta iniciativa s’emmarca dins la campanya que l’entitat acaba d’engegar amb el lema ‘Compra, difon i regala un Nadal diferent, un #NadalSocial’ per fomentar el consum socialment responsable durant aquest període de festes. Els tres catàlegs són:

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Accessoris per a la llar: Tasses de ceràmica pintades a mà al Taller Estimia, carrets motoritzats per fer la compra de l’Associació Esclat, calendaris de Nexe Fundació o postals de Nadal deFupar i de l’Escola Rel són alguns dels objectes que trobareu en aquest catàleg.

Lots i Productes alimentaris: Galetes artesanes  de l’obrador El Rosal de Tàrrega, lots de Nadal de l’Associació Alba, vins de Fundació Ampans, cava solidari de la Fundació Ave Maria o cerveses siraku  de Cointegra són alguns dels productes que podeu triar.

BANER_300X250

Bijuteria i complements: En aquest  catàleg s’ofereixen propostes com la línia Endorphins de bijuteria amb valor social, elaborada per la Fundació Tallers, o penjolls i arracades de l’Associació Sant Tomàs.

L’Associació Empresarial d’Economia Social Dincat la formen un total de 231 entitats no lucratives de l’àmbit de la discapacitat intel·lectual que donenfeina a 15.000 persones, 7.000  de les quals son treballadors i treballadores amb discapacitat.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*