Dilluns, 20 maig 2024
spot_img
IniciOPINIÓWinche, les portes a la inclusió laboral

Winche, les portes a la inclusió laboral

winche-las-puertas-a-la-inclusion_vanesa-reinon_exit21
Vanesa Reinón treballant a Winche // Foto: Èxit21

Amb motiu del dia del treballador i la treballadora, m’agradaria parlar en aquest article de la importància que la feina té per a mi. Des de fa gairebé vuit anys em van contractar en una empresa que es diu Winche Xarxes Comercials que ajuda altres empreses a la comercialització dels seus productes. Vaig començar una mica nerviosa amb l’ajuda de la meva preparadora laboral, que em va ajudar a entendre totes les meves tasques fins que ja no va haver de tornar perquè vaig aprendre a fer-ho tot sola. A poc a poc m’han donat més responsabilitats i sóc una més de l’equip. M’emporto molt bé amb totes les persones de l’empresa, que també m’ajuden sempre que cal.

Treballar per fer a realitzar-nos

Fa gairebé vuit anys que treballo en aquesta empresa i entre totes les tasques que exerceixo destaco: revisar el despatx del cap, també comprovo que totes les sales estiguin bé, passo per la cuina i comprovo que no falti res: poso paper a totes les taules i ordeno les cadires; després netejo les cafeteres i poso oli a les setrilleres; i miro a l’interior dels armaris i si falta alguna cosa, ho reposo.

Considero que les empreses haurien de perdre la por i contractar persones amb discapacitat per trencar els estereotips

El meu lloc de treball és molt original, té diverses sales de treball amb el nom dels cinc continents: Amèrica, Àsia, Àfrica, Europa i Oceania, i jo m’encarrego que tot estigui en ordre. També vaig a la Nespresso a reciclar les càpsules i les piles. De mica en mica, m’he fet una mica imprescindible i tinc la sensació que tots em valoren i aprecien.

Crec que la feina és molt important per a realitzar-nos i tirar endavant, per això considero que les empreses haurien de perdre la por i contractar persones amb discapacitat per trencar els estereotips i comprovar que, amb una mica d’ajuda, tots i totes podem aportar el nostre granet de sorra a la societat.

Autora: Vanesa Reinón 

- PUBLICITAT -

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content