Webvisual.tv, la televisió en llengua de signes catalana, estrena nou disseny web i xarxes socials

La televisió pionera es va iniciar el 2003

webvisual-tv-televisió-llengua-signes-nou-disseny-xarxes
Portada amb el nou disseny de la web // Foto: web Webvisual.tv

Webvisual.tv, la televisió a través d’internet en llengua de signes catalana, estrena nou disseny web i xarxes socials que la fa més moderna, intuïtiva, visual, i que s’adapta a tot tipus de dispositius perquè es puguin veure les notícies des de qualsevol lloc i moment.

A la nova web, els apartats principals segueixen sent Notisord (amb notícies sobre Comunitat Sorda), Notícies (amb notícies d’actualitat de la societat en general), Actualitat i Obrim, apartat que a partir d’ara, estarà disposat per temàtiques (“Quin món”, “Reportatges”, “Entrevistes”, “Contes”, “Esports”, etc.).

BANER_300X250

El quart canvi d’imatge que viu Webvisual.tv des del seu inici en 2003, ve acompanyat de la seva estrena a la xarxa social Instagram, on es podran seguir les novetats diàriament, igual que succeeix a Twitter. Totes dues xarxes sota l’usuari @Webvisual_tv

Tampoc podia faltar un perfil a Facebook, on les persones es poden adreçar al canal de televisió per enviar informacions que creguin rellevants perquè Webvisual les comparteixi i publiqui.

Webvisual vol ser no només un mitjà de visibilitat i informatiu per a la comunitat sorda signant en la seva llengua materna, sinó que també pretén ser un pont per donar difusió de la llengua de signes, i que sigui una eina pràctica tant per a persones sordes i oients, usuàries o aprenents de la llengua de signes.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*