We Act i la corèografa i performer Vero Cerdoya ofereixen dues funcions accessibles la comèdia ‘IF’ (l’últim desig)

La primera sessió és avui a les 20h a l’Auditori de Sant Martí

dues funcions accessibles if ultim desig
IF (l’ultim desig) narra la història de tres germanes // Foto: Ajuntament de Barcelona

We Act Assoc, l’associació cultural sense ànim de lucre que treballa per incloure l’accessibilitat a les arts escèniques, adapta l’espectacle IF (l’últim desig) de la coreògrafa i performer Vero Cendoya i les actrius Alba

Florejachs Casera i la Gloria Sirvent Cortes per incidir en l’oferta teatral dels espais escènics i d’exhibició amb una proposta sense barreres, accesible per a tothom.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

L’obra, basada en els textos de la periodista i escriptora Natza Farré, dona peu a una comèdia negra amb to satíric que tracta temes tabú des de la més ferotge actualitat.

IF (l’últim desig) és la història de tres germanes, tres dones, que acaben de cumplir l’últim desig de la seva mare: ser enterrada a la parcel·la de càmping on han compartit tants moments. L’escenari és converteix en un univers on el moviment i la paraula es barregen d’una manera total, al servei d’una dramatúrgia centrada en el tema dels desitjos. La seva posada en escena conté un humor àcid que toca extrems: entre la sensibilitat que només la poètica del moviment pot reflectir i la quotidianitat més immediata que empodera la paraula.

BANER_300X250

L’obra, inspirada en l’estètica i en els continguts de l’oníric món de Mark Ryden amb referències del cinema de Wess Anderson es podrà veure amb interpretació de llengua de signes, subtitulació en directe, servei de bucle magnètic, audiodescripció i visites prèvies.

Les primeres funcions accessibles d’IF (l’últim desig) seran el divendres 29 de març a les 20 h a l’Auditori de Sant Martí i el 12 d’abril a les 20:30 h al Centre Cívic Parc Sandaru dins de la programació de Barcelona Districte Cultural.

FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*