Dijous, 23 maig 2024
spot_img
IniciENTITATSViver de Bell-lloc reconeix el paper dels cuidadors familiars en la inclusió...

Viver de Bell-lloc reconeix el paper dels cuidadors familiars en la inclusió de les persones amb discapacitat

L’entitat ha reprès l’espai Grup de Famílies, un espai d’escolta a mida de les persones participants

reunió grup famílies vier de Bell-lloc
Reunió del Grup de Famílies de Viver de Bell-lloc // Foto: Viver de Bell-lloc

Amb motiu del Dia Internacional de les Persones Cuidadores, que se celebra el proper 5 de novembre, Viver de Bell-lloc ha volgut reconèixer l’esforç de totes les persones que dediquen els seus dies a cuidar, ajudar i recolzar a les persones que ho necessiten.

L’entitat ha fet extensiu aquest reconeixement a totes les persones cuidadores, tant les professionals com als familiars, que sovint tenen un paper indispensable en l’atenció i recolzament a les persones amb discapacitat.

En aquest sentit, des de l’àrea social de l’entitat, aposten per dur a terme la seva tasca en conjunt amb l’entorn familiar i social de les persones usuàries. Totes aquestes famílies duen a terme un paper doblement significatiu; en primer lloc, són cuidadores compromeses que ofereixen recolzament emocional i pràctic dins la llar, d’altra banda, esdevenen defensores i aliades en la lluita en pro de la inclusió de les persones amb discapacitat, dedicant moltes forces a assegurar que els seus familiars tinguin accés a oportunitats igualitàries en tots els àmbits.

“Les famílies ofereixen recolzament incondicional als seus familiars. Els ajuden en la seva vida diària, ofereixen consells i consol, i són un pilar fonamental en la vida de les persones amb discapacitat. Aquest suport és essencial pel seu benestar general”, explica Julieta Aguilera, Responsable del Grup Famílies de Viver de Bell-lloc.

Grup Famílies de Fundació Viver de Bell-lloc

Des de la Fundació donen molta importància al treballar mà a mà amb totes les famílies de les persones que atenen. Per aquest motiu han reprès un espai molt valuós per totes les professionals de l’entitat que és el Grup de Famílies.

És un espai d’escolta i participació a mida de les persones que formen el grup, respon a necessitats específiques. Es duen a terme reunions mensuals, xerrades informatives i formatives, grups de debat i totes aquelles accions que puguin encaixar amb els punts d’interès de les famílies.

“Des del Grup de Famílies vivim dia rere dia el seu esforç i dedicació i és per això que volem fer d’altaveu i reconèixer i expressar la nostra admiració i agraïment a totes les famílies que vetllen pel benestar de les persones amb discapacitat. La seva dedicació, lluita i estima són un exemple per totes nosaltres”, assegura la Responsable del Grup Famílies de Viver de Bell-lloc.

- PUBLICITAT -

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content