Dilluns, 19 abril 2021
spot_img
IniciEntitatsViver de Bell-lloc reconeguda amb el Premi Llegat Valldejuli per l’atenció que...

Viver de Bell-lloc reconeguda amb el Premi Llegat Valldejuli per l’atenció que dona a les persones més vulnerables

El premi de la Societat Econòmica Barcelonesa d’Amics del País està dotat amb 20.000 euros

Premi Valldejuli foto Ajuntament de Barcelona
L’acte de lliurament del premi es va fer a l’Ajuntament de Barcelona // Foto: Viver de Bell-lloc

La Fundació Viver de Bell-lloc ha estat reconeguda amb el Premi Valldejuli que atorga anualment des del 1856 la Societat Econòmica Barcelonesa d’Amics del País (SEBAP), a una entitat del tercer sector social que hagi destacat en l’atenció a les persones amb major risc de vulnerabilitat.

Banner Aflorem 300x600_3

Viver de Bell-lloc treballa des de fa 39 anys per la inclusió social i laboral de persones en risc d’exclusió, especialment aquelles amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn de la salut mental, a la comarca del Vallès Oriental. L’entitat compta amb un Centre Especial de Treball, serveis d’habitatge, lleure, formació i orientació professional entre d’altres. Durant el 2020, Viver de Bell-lloc va atendre més de 300 persones des dels diferents serveis. El seu Centre Especial de Treball dona feina a 139 persones amb algun tipus de discapacitat o trastorn de salut mental.

Els 20.000 euros de la dotació econòmica del premi es destinarà a un futur servei de formació i orientació per a la ocupació que ja s’està plantejant, per donar resposta a la necessitat de formació dels joves amb discapacitat o trastorn de salut mental que finalitzen l’etapa educativa obligatòria però necessiten més formació per accedir al món laboral.

L’acte, celebrat al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, va estar presidit per Jaume Collboni, primer tinent d’alcaldia, i Miquel Roca i Junyent, president de la Societat Econòmica Barcelonesa d’Amics del País, i va comptar amb la participació de Xavier Vives, director del Centre de recerca público-privat d’IESE, que va oferir el discurs d’obertura sota el títol: “La recuperació: Europa no és suficient”.

ARC Soluciones publi

OFERTA 5è ANIVERSARI !!!

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER DIÀRIA PER NOMÉS 7,99€ L'ANY

Necessitem la teva col·laboració per seguir fent un periodisme de qualitat que respecti i doni visibilitat a les persones amb diversitat funcional

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES