Visita de la consellera Dolors Bassa a la Fundació el Llindar i Fundesplai

Bassa va destacar el paper del Tercer Sector Social en l’atenció a infants i joves

bassa a fundesplai
La consellera amb representants de Fundesplai // Foto: Imatge cedida per gencat

El passat 19 de febrer la consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa va visitar diversos projectes de la Fundació El Llindar i la Fundació Catalana de l’Esplai per a conèixer de primera mà la tasca d’atenció a infants i joves que realitzen aquestes entitats.

La consellera primer es va desplaçar a Cornellà de Llobregat per visitar els tallers d’electricitat, art, cuina, informàtica i fusteria, entre d’altres de la Fundació el Llindar. Tot seguit es va traslladar al Centre de Formació i Assessorament en Imatge Personal Cebado – El Llindar per conèixer el funcionament d’aquest projecte endegat al 2010, al qual el departament que dirigeix Dolors Bassa dóna suport amb el programa “Formació” amb compromís de contractació. A més d’aquest projecte, la Generalitat també col·labora amb l’entitat en l’àmbit de la infància a través del projecte “Ventallers”.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Un cop acabada aquesta visita la consellera, acompanyada de la directora general de Joventut, Marta Vilalta, es va reunir amb la Fundació Catalana de l’Esplai situada al Prat de Llobregat, fent un recorregut per les aules de formació, el casal i l’alberg que gestiona aquesta entitat.

Fundesplai és una iniciativa sense afany de lucre que treballa, des de fa 45 anys, a favor dels infants, els joves, les seves famílies i dóna suport a les entitats del tercer sector social des dels àmbits educatius, social i mediambiental.

BANER_300X250

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*