Dimarts, 20 febrer 2024
IniciINCLUSIÓ SOCIALVídeocampanya de l’acidH sobre el seu projecte d’habitatge per a persones amb...

Vídeocampanya de l’acidH sobre el seu projecte d’habitatge per a persones amb intel·ligència límit i discapacitat intel·lectual lleu

“Visc Com Vull” consta de tres vídeos amb tres històries de vida de persones que han pogut escollir de quina manera volen viure

vídeo campanya visc com vull habitatge intel·ligència límit
Cartell de la vídeocampanya “Visc Com Vull” // Foto: acidH

Aquest dimarts 28 de novembre, l’associació acidH ha posat en marxa la  vídeocampanya “Visc Com Vull” sobre el seu projecte d’Habitatge per a persones amb Funcionament Intel·lectual Límit i Discapacitat Intel·lectual Lleu per tal de captar socis i enfortir el seu projecte social. Es publicaran tres vídeos, tres històries de vida.

A Catalunya un 91% de les persones amb Discapacitat Intel·lectual no es poden independitzar. Així ho demostra l’informe publicat el 2022 per Dincat titulat “La Situació de les Persones amb Discapacitat Intel·lectual a Catalunya”

“Visc Com Vull” fa d’altaveu de tres històries de vida, on el Paul, la Marina i en Guillem ens expliquen com, gràcies al projecte d’Habitatge de l’acidH, han pogut escollir de quina manera volen viure.

L’acidH ofereix diferents serveis d’habitatge: Llar-Residència, Llars amb Supervisió, Programa d’atenció domiciliària i la Llar d’Entrenament: un projecte que permet acompanyar a les persones amb Funcionament Intel·lectual Límit i Discapacitat Intel·lectual Lleu en el seu procés d’adaptació a una vida més autònoma.

El primer vídeo, la història d’en Paul, que viu en una Llar amb Suport, s’ha publicat avui. Posteriorment el dimarts 5 de desembre es publicarà la història de la Marina i, finalment, el dimarts 12 de desembre es podrà veure la història d’en Guillem.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content