Dissabte, 20 abril 2024
spot_img
IniciESPORT ADAPTATVictòria del CE Costa Daurada a la Lliga Catalana de bàsquet en...

Victòria del CE Costa Daurada a la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 1

El conjunt reusenc es manté al capdavant de la classificació amb tres victòries en quatre jornades

lliga catalana basquet en cadira de rodes nivell 1
L’equip visitant es va imposar per un contundent 38 a 75 // Foto: FCEDF

Aquest dissabte 3 de desembre, Dia Internacional de les persones amb Discapacitat, s’ha disputat el partit corresponent a la quarta jornada de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 1 entre el Rehagirona Bàsquet Girona i el CE Costa Daurada, amb victòria per l’equip visitant per un contundent 38 a 75.

El partit es va decidir ja al primer quart on el CE Costa Daurada no va donar cap opció a l’equip local, guanyant aquest primer parcial per un clar 9 a 21, una diferència que es va anar ampliant fins arribar al descans amb 16 a 40. Durant la segona part, el partit va estar una mica més igualat entre els dos equips però sempre amb superioritat visitant, arribant al final del partit amb el resultat de 38 a 75. Aquesta és la tercera victòria de l’equip de Reus, primer classificat de la competició amb quatre partits ja disputats.

La competició de Nivell 1 de la Lliga Catalana s’atura ara durant uns mesos degut als dels equips catalans que participen a les diferents categories de les Lligues Nacionals de bàsquet en cadira de rodes.