Dissabte, 20 abril 2024
spot_img
IniciESPORT ADAPTATVictòria del BUC davant el Manresa Rugbi Club a la Lliga Catalana...

Victòria del BUC davant el Manresa Rugbi Club a la Lliga Catalana de rugbi en cadira de rodes

En el partit ajornat de la primera jornada que es va jugar al Pavelló Vell Congost de Manresa

buc lliga catalana rugbi cadira de rodes
El BUC va fer un gran partit al Pavelló el Vell Congost // Foto: FCEDF

El Pavelló Vell Congost de Manresa va acollir ahir el partit ajornat de la primera jornada de la Lliga Catalana de rugbi en cadira de rodes al entre el Manresa Rugbi Club i el BUC de Barcelona, que va finalitzar amb victòria dels barcelonins per 58 a 24.

El partit va començar força igualat entre els dos equips, amb un Manresa molt combatiu davant el BUC, el marcador al final del primer quart era 8 a 11 favorable a l’equip visitant. El segon quart va resultar decisiu per determinar el guanyador final, ja que el BUC va agafar una diferència en el marcador que el Manresa ja no va poder recuperar, el resultat al descans era ja favorable a l’equip visitant per 13 a 28. Durant els dos darrers quarts de partit, el BUC va anar ampliant la diferència fins el resultat final de 24 a 58.

Tot es decidirà en el darrer partit de la Lliga Catalana del proper 24 d’abril entre el BUC i els Spartans de Granollers que, amb el factor pista a favor, hauran de guanyar per una diferència de més de 20 gols per proclamar-se campions de la Lliga Catalana en la seva primera participació. Si no el guanyador serà el BUC.