Dimarts, 27 setembre 2022
Dimarts, 27 setembre 2022
IniciDiscapacitatCristian Rovira, primer espanyol en formar part de la junta directiva de...

Cristian Rovira, primer espanyol en formar part de la junta directiva de la EASPD

cristian rovira grupo sifu
Cristian Rovira // Foto: Imatge cedida per Grupo SIFU

El vicepresident del Grup SIFU i vicepresident de CANACEE, Cristian Rovira, és des del passat 21 d’ocubre el primer espanyol en formar part de la Junta Directiva de l’European Association of Service Providers for Persons with Disabilities (EASPD), un càrrec que desenvoluparà durant els propers quatre anys.

La designació es va produir en la darrera assemblea general d’aquesta organització, on es va elegir nou president (Jim Crowe), junta directiva i comitè directiu.

La EASPD és des de l’any 1966 la principal associació europea de prestadors de serveis per a persones amb discapacitat i actualment representa a més de 12.000 associacions i serveis socials de tota Europa. La seva missió es promoure la igualtat d’oportunitats per els més de 80 milions de persones amb discapacitat que hi ha actualment a Europa a través de serveis eficaços i sistemes de qualitat.

L’EASPD aglutina associacions que presten serveis en tots els àmbits de la discapacitat i treballa per garantir l’aplicació de la Convenció de les Nacions Unides sobre drets de les persones amb discapacitat; la prestació de serveis de qualitat centrats en l’usuari; i garantir unes condicions de treball justes i amb oportunitats de formació contínua als empleats en els diferents serveis.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
El Diari de la DisCapacitat és el primer digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

CatalàEspañol
Skip to content