Cristian Rovira, primer espanyol en formar part de la junta directiva de la EASPD

El vicepresident del Grup SIFU ocuparà el càrrec durant els propers quatre anys

cristian rovira grupo sifu
Cristian Rovira // Foto: Imatge cedida per Grupo SIFU

El vicepresident del Grup SIFU i vicepresident de CANACEE, Cristian Rovira, és des del passat 21 d’ocubre el primer espanyol en formar part de la Junta Directiva de l’European Association of Service Providers for Persons with Disabilities (EASPD), un càrrec que desenvoluparà durant els propers quatre anys.

La designació es va produir en la darrera assemblea general d’aquesta organització, on es va elegir nou president (Jim Crowe), junta directiva i comitè directiu.

La EASPD és des de l’any 1966 la principal associació europea de prestadors de serveis per a persones amb discapacitat i actualment representa a més de 12.000 associacions i serveis socials de tota Europa. La seva missió es promoure la igualtat d’oportunitats per els més de 80 milions de persones amb discapacitat que hi ha actualment a Europa a través de serveis eficaços i sistemes de qualitat.

L’EASPD aglutina associacions que presten serveis en tots els àmbits de la discapacitat i treballa per garantir l’aplicació de la Convenció de les Nacions Unides sobre drets de les persones amb discapacitat; la prestació de serveis de qualitat centrats en l’usuari; i garantir unes condicions de treball justes i amb oportunitats de formació contínua als empleats en els diferents serveis.

banner-electium_300x250-V3_nou copy

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*