Dimecres, 12 maig 2021
spot_img
IniciOpinióValors i dignitat

Valors i dignitat

àlvaro solà opinió valors i dignitat
Àlvaro Solà // Foto: Arxiu

Penso molt sincerament que la diversitat cultural al·ludeix a la convivència i a la interacció entre diferents cultures en una mateixa societat, partint del coneixement i reconeixement recíproc entre totes elles. És des d’aquesta definició i no oblidant-la que hem de millorar en la integració com a Europa davant la crisi de les persones refugiades.  

Hem de compartir cultures, aprendre d’elles i integrar-ne de noves. Hem de tenir clar que la cultura és el resultat de la suma en positiu de les relacions  humanes dins una comunitat. Crec que perquè com a societat funcionem hem de ser capaços tots junts d’aprendre a conviure. Aquesta lliçó només, repeteixo només, serà producte de l’educació que cadascú rebem, del procés social i cultural que anem adquirint sense interrupció al llarg de la nostra vida.  

El canvi de paradigma social s’ha de basar en la integració i no en la discriminació. Els valors són essencials a l’hora de comprendre la realitat i saber com actuar-hi. Hem tenir clar com els hem après i seguir aprofundint ja que aquests fan que totes les persones tinguem una actitud que ens permeti actuar d’acord amb les nostres creences però també amb respecte i empatia pels altres.  

Em considero amant dels valors universals . D’aquells als quals no podem ni hem de renunciar mai. És per aquest motiu que sempre he estat i estaré compromès amb una vida digna per tothom . Aquest és el meu projecte de vida i no penso abdicar d’aquesta responsabilitat.  Les societats dignes es construeixen fent més digna la vida de les persones i això ho tinc clar.

Àlvaro Solà

OFERTA 5è ANIVERSARI !!!

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER DIÀRIA PER NOMÉS 7,99€ L'ANY

Necessitem la teva col·laboració per seguir fent un periodisme de qualitat que respecti i doni visibilitat a les persones amb diversitat funcional

Àlvaro Solà
Àlvaro Solà
Jove tarragoní actiu amb ganes de canviar el món

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES