7.7 C
Barcelona
Dilluns, 18 gener 2021
Inici Gent Gran El 96% dels usuaris i el 80% dels treballadors de les residències...

El 96% dels usuaris i el 80% dels treballadors de les residències de gent gran es posaran la vacuna de la covid

Segons un sondeig inicial realitzat per l’ACRA

vacuna contra covid residències gent gran
La gent gran de les residències són un perfil prioritari per rebre la vacuna // Foto: Pixabay

Les residències de gent gran ha complimentat els fulls de consentiment enviats pel Departament de Salut amb una acceptació molt elevada: un 96% dels usuaris i un 80% dels treballadors es posaran la vacuna, segons un sondeig d’ACRA, Associació Catalana de Recursos Assistencials realitzat d’urgència a una setantena de centres residencials del país. 

“Vacunar-se és un acte de responsabilitat i és per això que fem una crida perquè tothom es posi la vacuna”, explica Cinta Pascual, presidenta d’ACRA, que també demana al Departament de Salut que incrementi la campanya informativa per eliminar els possibles dubtes i recels que encara existeixin respecte la vacunació. 

ARC Soluciones publi

Precisament l’ACRA ha dut a terme durant els darrers dies una campanya de conscienciació sobre la importància de posar-se la vacuna a les residències de gent gran que culminarà demà dilluns amb una webinar dirigit a professionals, usuaris i familiars. 

La vacunació en aquests centres pren més importància al tractar-se d’entorns on el 90% de les persones usuàries tenen pluripatologies prèvies associades a la seva situació de dependència. 

Tot i la imminència de la vacuna, des d’ACRA es demana al conjunt del sector que no abaixi la guàrdia. “Encara falta temps perquè puguem recuperar la normalitat, i necessitem seguir actuant amb prudència i responsabilitat, complint amb totes les mesures de seguretat com hem fet fins ara”, afegeix Pascual, que es mostra satisfeta pel fet que el sector d’atenció a la gent gran encapçali la vacunació al nostre país després d’un any ple de patiment. 

Subscriu-te a la Newsletter

OFERTA 25% de descompte fins el 31 de gener

Rebràs al teu correu tota la informació sobre la discapacitat per només 11,99 € l'any.

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-

ÚLTIMES NOTÍCIES