Unes 80 persones a Barcelona es beneficiaran del II Programa d’apoderament per a dones amb discapacitat

Són 60 més de les que hi van participar a la primera edició

cartell programa apoderament dones discapacitat bcb
Cartell del programa // Foto: COCEMFE

Al voltant de 80 dones amb discapacitat de la província de Barcelona participaran enguany en la segona edició del “Programa d’Apoderament i Activació per a l’Ocupació” per a dones amb discapacitat organitzat a nivell estatal per COCEMFE gràcies al conveni establert entre l’Obra Social ”la Caixa”, a través del programa Incorpora, i la Confederació Espanyola de Persones amb Discapacitat Física i Orgànica (COCEMFE).

A Barcelona i a través de COCEMFE Barcelona hi participaran en el programa 60 dones més de les que van participar a la primera edició. Totes elles realitzaran un itinerari personalitzat d’inserció sociolaboral; sessions grupals de suport psicosocial; intervenció grupal orientada a les habilitats prelaborals i alfabetització tecnològica, així com el seguiment a escala individual per a la consecució d’objectius i metes específiques plantejades amb cada beneficiària.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

A més, es treballarà de forma coordinada amb el Programa Incorpora de”la Caixa”, en el qual també col·labora COCEMFE i que oferirà orientació laboral i intermediació per a l’ocupació a les beneficiàries del programa en cerca activa d’ocupació.

Cal recordar que l’objectiu principal del programa és fomentar l’apoderament i potenciar la integració sociolaboral d’un col·lectiu que tradicionalment s’enfronta a una doble discriminació. 

BANER_300X250

Les dones amb discapacitat interessades en el programa poden posar-se en contacte amb la coordinadora del mateix a Barcelona, Juliana Vélez, a través del correu electrònic igualdad.barcelona@cocemfe.es i el telèfon 933 011 565.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*