Una associació ajuda a fer accessibles les muntanyes andorranes a les persones amb diversitat funcional

‘Hi Arribem’ projecta el documental ‘La Muntanya per a tothom’ en el seu 5è aniversari

andorra muntanyes accessibles diversitat funcional
La plataforma porta cinc anys fent accessibles les muntanyes andorranes // Foto: Wikimèdia Commons

La plataforma Hi Arribem ha presentat aquesta setmana el documental ‘La Muntanya per a tothom’ per celebrar els seus primers cinc anys de vida, dins d’una festa solidària que es va celebrar a l’Auditori Nacional d’Andorra a Ordino.

Hi Arribem és una associació que treballa per fer accessibles les muntanyes del país a les persones amb diversitat funcional. El documental projectat mostrava com els voluntaris treballen i s’esforcen, de manera desinteressada, perquè persones amb diversitat funcional greu coneguin espais com la Rabassa, Arinsal, Tristaina, el planell del Quer o el llac de l’Estanyó, entre d’altres. També els permeten el plaer d’esquiar per les pistes del país. Tot això amb unes cadires especials, aconseguides per l’associació mitjançant donacions i actes que organitza.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Durant la jornada van intervenir representants de l’associació, com el president Joan Rossell i la vicepresidenta Neus Banús, els quals van fer balanç dels primers cinc anys d’activitat; així com el conseller de Turisme i Esports del comú d’Ordino, Jordi Serracanta. A més, voluntaris i usuaris de l’associació van explicar algunes de les seves experiències i el que representa per a ells poder estar en contacte amb la muntanya.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*