Una app creada a Osona permet a les persones amb discapacitat posar gasolina sense baixar del cotxe

Smartfuel signa un acord de col·laboració amb l’ADFO

app-smartfuel-gasolina-baixa-cotxe-discapacitat-1
L’app permet pagar a les gasolineres sense baixar del cotxe // Foto: ADFO

Smartfuel i l’ADFO han arribat a un acord perquè totes les persones que es descarreguin aquesta aplicació mòbil seleccionant ADFO rebin un descompte econòmic cada vegada que posin gasolina. A més, Smartfuel està ultimant una adaptació de l’app que permetrà no haver de baixar del cotxe tampoc per subministrar el carburant.

Smartfuel és una aplicació mòbil ideada i creada a la comarca d’Osona, concretament per dos estudiants de la UVic, que permet a tothom pagar des del cotxe i que inclou un servei ampliat perquè les persones amb mobilitat reduïda. Va néixer el 2017 amb només dues gasolineres adherides i actualment n’hi ha més de cent i la utilitzen aproximadament 17.000 usuaris.

BANER_300X250

L’aplicació funciona de la següent manera. Quan Smartfuel habilita una nova estació de servei perquè passi a formar part de la xarxa d’estacions disponibles a l’aplicació, s’instal·len uns petits detectors que emeten un senyal de Bluetooth i serveixen per localitzar a l’usuari en la benzinera i el sortidor adequat sense necessitat de seleccionar-ho per ell mateix o activar el GPS. Una vegada es para el vehicle, l’usuari rebrà una notificació al mòbil que indica: “Desitja subministrar?”. S’obre la pantalla per a poder proveir de gasolina, es comprova que les dades i el producte són correctes i després es clica a “Repostar” i fer el pagament. En aproximadament 3 segons s’haurà pagat i es podrà procedir a posar el carburant al vehicle.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*