Una antiga nau industrial de Manresa serà ara un taller d’art i plàstica de persones amb discapacitat intel·lectual

‘L’art de viure’ és un nou servei del Centre Ocupacional a Manresa d'AMPANS

Inauguració-LArt-de-viure-taller-art-expressió-plàstica
El nou servei es farà a la nau de l’antiga Industrial Elèctrica Manresana // Foto: AMPANS

AMPANS va inaugurar divendres passat ‘L’Art de Viure’, el nou servei de Centre Ocupacional a Manresa en forma de taller d’art i d’expressió plàstica on hi participen persones amb discapacitat intel·lectual que està situat a l’antiga Industrial Elèctrica Manresana.

El centre té 80 places de servei ocupacional, adreçat a persones majors d’edat, amb discapacitat intel·lectual,  i 31 de servei Prelaboral, que atén a persones amb malaltia mental. El servei de Centre Ocupacional té per objectiu acompanyar i donar suport a les persones adultes amb discapacitat intel·lectual a potenciar i mantenir les seves capacitats, vetllar per la seva  màxima autonomia personal i social, i fomentar la inclusió a la societat.

BANER_300X250

AMPANS continua així amb la voluntat d’acostar els centres ocupacionals als municipis per facilitar els vincles de les persones usuàries amb els veïns i en el propi municipi on viuen. En aquesta línia AMPANS va obrir l’any 2017 un centre ocupacional a Sallent i un a Sant Joan de Vilatorrada, i té previst obrir-ne properament a Sant Fruitós de Bages i Sant Vicenç de Castellet.

La inauguració va comptar amb la presència del president d’AMPANS, Sebastià Catllà, la responsable del Servei Ocupacional d’AMPANS, Cristina Llohis, així com famílies, persones usuàries i professionals de l’entitat. També hi van participar la regidora en funcions dels Serveis Socials de  l’Ajuntament de Manresa, Àngels Santolaria, i veïns del barri.

El president de l’associació de veïns de la carretera Santpedor, Carles Boix, va destacar la bona rebuda que ha tingut al barri aquest nou equipament d’AMPANS, i la col·laboració que ja han començat a mantenir amb la pintura d’un mural al carrer Enric Morera.   

A la inauguració s’hi han pogut veure exposades les obres de les persones usuàries que participen del taller de l’Art de viure, del centre ocupacional d’AMPANS.  

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*