Un total de 69 novel·les es presenten al 21è Premi Roc Boronat en llengua catalana d’ONCE Catalunya

Es la segona participació més alta a la història dels premis

reunió jurat novel·les premi roc boronat
Primera reunió del jurat del concurs literari Roc Boronat // Foto: ONCE Catalunya

Un total de 69 títols competiran enguany a la categoria narrativa de la 21a edició del Concurs Literari Roc Boronat en Llengua Catalana que convoca l’ONCE des del 1999 amb l’objectiu de donar suport o estimular els escriptors i poetes en català i fomentar la creació literària en aquesta llengua entre les persones amb discapacitat visual. A la categoria de prosa, per a persones cegues o amb discapacitat visual greu, s’han presentat set.

Consta d’una modalitat en prosa oberta a persones de més de 18 anys (incloses aquelles amb ceguesa o discapacitat visual greu). L’obra guanyadora la publicarà el segell Amsterdam de l’editorial SOM Ara Llibres i rep una dotació econòmica de 6.000€ i una escultura amb placa gravada. En la modalitat de prosa exclusiva per a persones cegues o amb discapacitat visual greu, a partir de 16 anys, l’obra guanyadora es premia amb 900€ i una escultura amb placa gravada.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

El jurat està format per: Enric Botí, delegat territorial d’ONCE a Catalunya; Ester Franquesa, directora general de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya; Vicenç Villatoro, escriptor; Leandro Lamor, delegat de l’agència EFE a Catalunya; Júlia Bacardit, periodista, editora de la revista literària Branca; Joan Carles Girbés, director editorial d’Ara Llibres; Anna Punsoda, guanyadora en la categoria de narrativa a l’anterior edició; i David Bernardo, president del Consell Territorial d’ONCE Catalunya.

L’acte de lliurament dels guardons tindrà lloc el 21 de març a dos quarts de vuit del vespre a l’Auditori de l’ONCE.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*