Divendres, 21 juny 2024
IniciINCLUSIÓ SOCIALUn total de 450 alumnes participen a les 5es Jornades d’Esport Inclusiu...

Un total de 450 alumnes participen a les 5es Jornades d’Esport Inclusiu Junts x Créixer a Sarrià – Sant Gervasi

L’activitat té per objectiu promoure la cooperació i la convivència entre infants de centres educatius ordinaris i d’educació especial

jornades junts x creixer sarria sant gervasi
Un moment de la jornada Junts x Créixer // Foto: Ajuntament de Barcelona

Las setmana passada va tenir lloc al camp de futbol i a la pista d’atletisme de l’Escola Jesuïtes Sarrià – Sant Ignasi, a Barcelona, les 5es Jornades d’Esport Inclusiu Junts x Créixer, una activitat que té per objectiu promoure la cooperació i la convivència entre infants de centres educatius ordinaris i d’educació especial, tot fomentant la diversitat i la inclusió.

Hi van participat 450 alumnes de setze centres educatius del districte de Sarrià – Sant Gervasi, tant de centres ordinaris (3r i 4t de primària) com d’escoles d’educació especial.

Els infants van compartir una sèrie d’activitats lúdico-esportives de caire cooperatiu i sensorial, fonamentades en el joc com a nexe d’unió, com ara relleus cooperatius, acrosport, pilotes fora, paraques, massatges o lliscaments, entre d’altres.

PUBLICITAT

Junts x Créixer està organitzat conjuntament pel Servei Educatiu-CRP de Sarrià – Sant Gervasi, el Districte de Sarrià – Sant Gervasi, l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD), l’associació esportiva JOCVIU i l’àrea d’esports de l’FP de l’Escola Jesuïtes Sarrià – Sant Ignasi.

A més, a l’organització va col·laborar l’alumnat dels cicles formatius de grau superior d’ensenyament i animació socioesportiva de l’Escola Jesuïtes Sarrià – Sant Ignasi.

Font: Insitut Municipal de les Persones amb Discapacitat

PUBLICITAT

PUBLICITAT

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content