Un grup de treballadors i treballadores de MIFAS participarà a la Trailwalker 2019 sota el nom “Tots fem camí”

Per recaptar fons per combatre la pobresa i la injustícia al món

trailwalker equip mifas tots fem camí
Davant, les quatre components de l’equip que hi participarà a la Trailwalker // Foto: MIFAS

Un grup de quatre treballadors i treballadores del Centre Ocupacional MIFAS de Riudellots de la Selva participarà l’any vinent a l’Oxfam Trailwalker que se celebrarà els dies 6 i 7 d’abril de 2019, sota el nom “Tots fem camí”. A l’equip s’hi sumaran també dues persones de suport que els acompanyaran en tot moment.

FREEFORMSTYLE-600X300

Es tracta d’un repte solidari esportiu que consisteix en recórrer cent quilòmetres en un màxim de trenta dues hores. Enguany, la causa és recaptar fons per combatre la pobresa i la injustícia al món amb la construcció de pous i sistemes de distribució d’aigua per tal que les persones tinguin accés a aigua potable, reduir malalties i prevenir epidèmies.

L’objectiu és recaptar un mínim de 1.300 euros en donatius destinats a Oxfam Intermón. Per aconseguir-ho, MIFAS organitzarà diferents iniciatives entre els treballadors i treballadores de l’entitat, socis i famílies, com ara esmorzars de coques solidàries, venda de butlletes, etc.

MIFAS ha decidit participar a la Trailwalker perquè és una associació que treballa per a les persones amb discapacitat física i lluita cada dia pels seus drets,

considera que el benestar i la salut de totes les persones ha d’imperar sobre la resta d’interessos, i perquè creu en valors com la solidaritat i la humanitat.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*