Un grup de treballadors i treballadores de MIFAS participarà a la Trailwalker 2019 sota el nom “Tots fem camí”

Per recaptar fons per combatre la pobresa i la injustícia al món

trailwalker equip mifas tots fem camí
Davant, les quatre components de l’equip que hi participarà a la Trailwalker // Foto: MIFAS

Un grup de quatre treballadors i treballadores del Centre Ocupacional MIFAS de Riudellots de la Selva participarà l’any vinent a l’Oxfam Trailwalker que se celebrarà els dies 6 i 7 d’abril de 2019, sota el nom “Tots fem camí”. A l’equip s’hi sumaran també dues persones de suport que els acompanyaran en tot moment.

Es tracta d’un repte solidari esportiu que consisteix en recórrer cent quilòmetres en un màxim de trenta dues hores. Enguany, la causa és recaptar fons per combatre la pobresa i la injustícia al món amb la construcció de pous i sistemes de distribució d’aigua per tal que les persones tinguin accés a aigua potable, reduir malalties i prevenir epidèmies.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

L’objectiu és recaptar un mínim de 1.300 euros en donatius destinats a Oxfam Intermón. Per aconseguir-ho, MIFAS organitzarà diferents iniciatives entre els treballadors i treballadores de l’entitat, socis i famílies, com ara esmorzars de coques solidàries, venda de butlletes, etc.

MIFAS ha decidit participar a la Trailwalker perquè és una associació que treballa per a les persones amb discapacitat física i lluita cada dia pels seus drets,

BANER_300X250

considera que el benestar i la salut de totes les persones ha d’imperar sobre la resta d’interessos, i perquè creu en valors com la solidaritat i la humanitat.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*