Jornada divulgativa de conscienciació integral sobre l’Alzheimer al Caixa Fòrum de Barcelona

El 16 de novembre i organitzada per la FAFAC i CEAFA

jornada divulgativa integral conscienciació alzheimer
Cartell de la jornada divulgativa al Caixa Forum de Barcelona // Foto: FAFAC

L’enfocament integral d’Alzheimer, els tractaments actuals, el Pla Nacional de l’Alzheimer, l’empoderament del malalt i l’Alzheimer Genètic seran els principals temes que abordarà la Jornada Divulgativa sobre aquesta malaltia que celebren la FAFAC i CEAFA el pròxim 16 de novembre al Caixa Forum de Barcelona.

La Jornada entra dins la campanya de CEAFA “Alzheimer #ConCienciaSocial” que vol reivindicar la necessària conscienciació que ha d’existir per garantir un adequat abordatge integral de l’Alzheimer que, a més de combatre els seus efectes sociosanitaris, posi en el centre d’atenció l’observació dels drets de les persones afectades (binomi malalt-cuidador), alhora que es respecti la seva dignitat i la condició com a persona de tots dos protagonistes.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

La jornada també abordarà l’Alzheimer des de la perspectiva de la dependència, un enfoc que precisa d’un nou model d’atenció sociosanitària en el qual el centre de les atencions sigui el binomi de persones afectades per l’Alzheimer.

Per assistir és necessari enviar un correu a ceafa@ceafa.es indicant Barcelona + nom i cognoms dels assistents. L’entrada és gratuïta però l’aforament és limitat. Aquest és el programa de la jornada:

BANER_300X250

PROGRAMA

– 09:30 Acreditació i recollida de documentació.

– 10:00 Presentació de la jornada “Alzheimer #ConCienciaSocial”. Inmaculada Fernández, Presidenta de FAFAC, Josep Gasulla, Secretari de FAFAC i Vicepresident de CEAFA.

– 10:15 Importància del tractament diferenciat de l’Alzheimer. Javier Vergara, Secretaria Tècnica CEAFA. Presenta: Pere Isart, Tresorer de FAFAC.

– 11:00 Abordatge integral de l’Alzheimer a Catalunya. Meritxell Millán, Logopeda especialista en demències AFA Gavá i Vocal de FAFAC. Presenta: Javier Vergara, Secretaria Tècnica de CEAFA.

– 11:45 Cafè.

– 12:15 Pla Nacional de l’Alzheimer. Josep Gasulla, Secretari FAFAC i VicePresident de CEAFA. Presenta: Javier Vergara, Secretaria Tècnica de CEAFA.

– 13:00 Empoderament de les persones amb Azheimer i Abordatge de l’Alzheimer Genètic “AlzGenet”. Ainhoa Etayo, Secretaria Tècnica de CEAFA. Juan García, Neuropsicòleg Clínic de l’Associació Familiars Alzheimer Barcelona (AFAB). Presenta: Antoni Garcés, Vicepresident de FAFAC.

– 14:15 Clausura de la jornada.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*