Divendres, 24 març 2023
Divendres, 24 març 2023
IniciDiscapacitatUn equip de persones amb discapacitat intel·lectual gestiona la cafeteria del Casal...

Un equip de persones amb discapacitat intel·lectual gestiona la cafeteria del Casal Cívic de Pomar a Badalona

El pròxim 13 de maig, Badalona Capaç inaugura oficialment ‘La Cassoleta’

persona amb discapacitat intel·lectual servint una taula
La Cassoleta ofereix esmorzars i dinars als usuaris del Centre Cívic // Foto: Badalona Capaç

El pròxim 13 de maig Badalona Capaç inaugura oficialment La Cassoleta, una cafeteria situada al Casal Cívic de Pomar, formada per un equip de persones amb discapacitat intel·lectual i els  professionals que les hi acompanyen..

anunci guies d'arrel

L’objectiu d’aquest projecte, que compta amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, és desenvolupar les competències i habilitats d’aquest equip de treball amb la intenció que puguin assolir autonomia i empoderament en situacions reals i quotidianes.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

La cafeteria que gestionarà Badalona Capaç oferirà a la seva carta esmorzars casolans i de forquilla i menús diaris a preus populars, tot amb productes de qualitat i proximitat. A més, realitzarà diferents activitats per als usuaris del Centre Cívic.

Inclusió laboral de les persones amb discapacitat

Aquest projecte sociolaboral forma part del Servei Ocupacional d’Inserció (SOI) de Badalona Capaç. Una alternativa a la inclusió laboral d’aquelles persones amb discapacitat intel·lectual que, tot i que tenen aptituds laborals i productives, tenen dificultats per incorporar-se a l’àmbit laboral.

La Fundació Badalona Capaç vetlla per la inclusió i la igualtat d’oportunitats de les persones amb discapacitat intel·lectual com a ciutadans i ciutadanes de ple dret, posant especial afany en l’àmbit de la ocupabilitat.

Treballa des del reconeixement individual de la persona, garantint els suports necessaris en el camí cap a la millora de la seva qualitat de vida, així com la de les seves respectives famílies, en la defensa dels seus drets i promoció de la ciutadania, contribuint a construir un món inclusiu, solidari i just.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content