Un equip de gimnastes amb i sense discapacitat participa al Trofeu de Sitges de Gimnàstica Rítmica

L’equip unificat ha estat impulsat pel Club Rítmica Sitges Garraf i Junts en Acció

gimnastes rítmica discapacitat trofeu sitges
El conjunt unificat va començar a entrenar al desembre de l’any passat // Foto: Roser Jané

El Club Rítmica Sitges Garraf i Junts en Acció (associació que treballa per a la inclusió social a través de l’esport) va participar amb un conjunt unificat format per 4 gimnastes amb discapacitat i una sense, al III Trofeu Vila de Sitges de gimnàstica rítmica que es va celebrar el passat dissabte 7 de maig i en el que hi van participar conjunts d’arreu de Catalunya.

L’equip mixt va començar a entrenar al desembre de 2016 per iniciativa de les dues entitats impulsores, en una clara aposta per la inclusió esportiva i amb l’objectiu final de poder participar en competicions amb altres gimnastes amb discapacitat.

BANER_300X250

Per això serà necessari que la Federació Catalana de Gimnàstica crei una nova modalitat que permeti a tots i totes els gimnastes a participar d’aquest esport, tal com ja han fet altres federacions esportives.

L’equip compta amb la participació de les entrenadores María José Montilla, Laura Pérez i Laura Porras, que a més, forma part del conjunt per facilitar i ajudar en l’execució de la coreografia.

Tant el Club Rítmica Sitges jGarraf com Junts en Acció esperen que arrel d’aquesta iniciativa, altres clubs esportius obrin les portes a tot tipus de gimnastes per contribuir a millorar la inclusió social i la qualitat de vida de les persones amb discapacitat.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*